Att ladda energi

 

Jag är absolut inte ensam om dessa positiva känslor när våren börjar spira, solen, värmen och ljuset återvänder efter en lång höst/vinter.

Koltrastarna som för övrigt är en av mina favoritfåglar börjar sjunga så, så vackert, då vet jag att våren är på väg.

Men ändå blir jag lika fascinerad varje år. Det är så härligt när jag känner att mina livsbatterier börjar laddas, okej, ett litet bakslag då och då, vi är ju bara i mars. Ett välmående sprider sig som en porlande bäck i hela kroppen. Det är nästan så att kreativiteten också väcks till liv. Massor av idéer snurrar runt i huvudet och bara väntar på att tas upp till ytan. Idéer som både handlar om min konst, vilket ni lär få se framöver, och allt som pockar på min uppmärksamhet utomhus. 

Vad det gäller min konst, så fungerar det ju bra att visa och sälja den online i dessa Corona-tider, både på min hemsida här, på min FB-sida och på min Instagram-sida. Sen när tiderna blir bättre för oss alla så kommer jag att ha fysisk utställning vilket jag längtar efter.

Och som jag sa så kommer jag att använda mycket av min energi till alla idéer jag har + att däremellan också bara vara.

Det är nästan det viktigaste.

Solskenskramar Carina

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända