Livet är här och nu

Det är så lätt att vi tänker "jag ska göra det sen", men "sen" kanske aldrig kommer. Livet är just nu!

Jag har själv levt så, eller gör väl det lite fortfarande, men jag har definitivt blivit bättre på att ta vara på livet och det jag vill göra.

Jag har sedan unga år blivit itutad hur livet skulle fungera och som många av oss lät jag mig luras. Jag trodde inte att det fanns något val utan det var meningen att passa in i mallen där alla "borden" fanns. Den villfarelsen har funnits med i ryggraden i allför många år tillsammans med egots och jantes röst, allt för att hålla mig "fast" där jag djupt inom mig känt att jag inte ville vara. Hjärtats röst har ropat på mig under alla år, men jag har inte vågat lyssna på den. Rädd för att uppfattas som konstig, rädd för att sticka ut från mängden och rädd för att bli bedömd.

Livet har tagit mig på många olika vägar, både bra och mindre bra och alla dessa vägar har, tillsammans med åren lett mig till där jag är nu.

Nu lever jag genom hjärtat istället och är precis där jag alltid velat vara i livet. Rädslan gör sig påmind ibland, men nu är det mycket lättare att mota bort den. Jag gör det jag älskar, d.v.s skapar av hjärtats lust och vågar äntligen visa och stå för vem jag verkligen är och vilka mina passioner är.

Så tänk på det...

Livet levs nu, inte sen!

Solskenskramar Carina

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända