Nu måste jag hejda mig lite

Jag har kommit fram till en punkt där jag känner att jag måste lugna ner mig lite i mitt skapande. Eftersom jag är så nyfiken som person, så målar jag alldeles för många tavlor med helt olika motiv, material och färger.

Visst, det är väldigt roligt och inspirerande, men i det långa loppet så är det viktigt att min konst går att känna igen.

Genom att bara titta på ett verk, ska det gå att se att det är jag som gjort den.

Precis som med alla varumärken, så ska man direkt veta varifrån det kommer.

Så nu ska jag börja hitta min egen nisch och skapa mitt eget varumärke, ett varumärke som direkt går att känna igen som mitt.

Jag får börja undersöka i mitt skapande vad det är som visar sig naturligt på duken, hur jag jobbar med penseln för att "driva" färgerna på det sätt som jag känner känns mest naturligt för mig och där jag uppnår de resultat jag strävar efter utan att experimentera mig fram.

Det är dags nu!

Solskenskramar Carina

 

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända