Om inspirationen tar slut...

När jag målar så försvinner inspirationen ibland. Hur jag än försöker komma igång så går det inte. Allt känns motigt.

Då är det lätt att ge upp och tänka tankar om att jag inte är bra, inte duger. 

Men...

Så är det ju inte. Jag puttar snabbt bort den lille jantemannen som sitter på min axel och försöker göra allt för att hålla mig tillbaka. Jag har börjat lära mig att inte lyssna på honom, för hans röst är inte min. Min röst finns i det jag älskar, det jag alltid har älskat...att skapa.

När jag har tystat honom kommer jag på att det finns så mycket att hämta inspiration ifrån. Jag behöver bara titta mig runtomkring. Det finns så mycket vackert precis runt hörnet, i naturen. Sen finns det väldigt många människor jag kan hämta inspiration ifrån, andra konstnärer eller bara personer som går sin egen väg i det dom älskar. Det finns massor att inspireras av bara man är öppen för att se.

Solskenskramar Carina

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända